Η Εταιρεία - silkycollection.gr

Η Εταιρεία

Η ελληνική εταιρεία Silky colllection με ιδρυτή τον Ανδρέου Νικόλαο, εδρεύει από το 1996 στο Περιστέρι Αττικής και δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την κατασκευή νεανικού γυναικείου ενδύματος σε μεγάλα μεγέθη από 48-62.

  Η πολύχρονη γνώση και εμπειρία της Silky Collection στο γυναικείο ρούχο, αλλά πάντοτε σε συνδιασμό με καθημερινή ενημέρωση για τις εκάστοτε απαιτήσεις και ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών μας,καθιστούν τα στελέχη της εταιρείας ικανά στην επιλογή άριστων υφασμάτων και πρώτων υλών, καθώς και της σωστής διαχείρισής τους με αποτέλεσμα το κάθε προϊόν να βασίζεται στην τέλεια ραφή, άψογη εφαρμογή και οικονομική τιμή.

  Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε την βασική πηγή έμπνευσης της εταιρείας μας...και αυτή δεν είναι άλλη από την απλή καθημερινή γυναίκα, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτα πολλούς και δύσκολους ρόλους στη διάρκεια της ημέρας της. Την κάθε γυναίκα που αναζητά έναν πρακτικό τρόπο να καλύψει κάθε της ατέλεια. Την κάθε γυναίκα που με οικονομικές λύσεις πρέπει και θέλει να είναι όμορφη γιατί απλά της αξίζει...

  Καθημερινές λοιπόν προκλήσεις για εμάς στην Silky που μας κάνουν καλύτερους.

  Οφείλουμε επομένως ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες αυτές τις γυναίκες που έχουν στηρίξει με την επιλογή τους όλα αυτά τα χρόνια την συνεχόμενη ανοδική εξέλιξη της Silky collection και να αποκτά καθημερινά σημαντικό μερίδιο αγοράς ανά την Ελλάδα και την Κύπρο,αλλά και για την αστείρευτη έμπνευση για δημιουργία πάντα με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

Με σεβασμό,